در این نشست که آقای عبیدالله "حکیمی" مسوول بخش جندر وزارت امور داخله، عبدالرزاق قادری معاون امور امنیتی پولیس بلخ، اعضای شورای ولایتی و ده ها تن از زنان پولیس از بخش های سرحدی، نظم عامه حضور داشتند، پیرامون نقش زنان در کاهش خشونت های خانوادگی، بالا رفتن سطح در آمد خانواده ها و خود کفایی برخی از خانم های شامل در این بخش ها، به تفصیل صحبت گردید.
به گفته آقای حکیمی؛ هم اکنون حدود ۵ هزار زن در تشکیلات امنیتی، کشور در ۳۴ ولایت وجود دارند و و قرار است اعضای این تشکیلات تا چند سال دیگر به ۱۰ هزار تن برسند.
سخنرانان این نشست برگزاری کمپاین های این چنینی را برای کاهش خشونت علیه زنان موثر خوانده و افزودند که وجود پولیس زن در میان نیروهای امنیتی کشور بسیار ضروری به نظر می رسد و آنان بیشترین چالش هایی را که این اداره با آن سر و کار دارد برطرف نموده و باعث جلب اعتماد مردم نیز شده است.
جامعه افغانستانی به دلیل ساختار به شدت سنتی اش حضور زنان را در عرصه های آموزشی، امنیتی و نظامی به شدت مردود می شمارد و آن را خلاف عرف و سنت تاریخی شان تلقی می کنند.
اگرچه با روی کار آمدن حکومت جدید، حضور زنان و دختران در عرصه آموزش تا حدی پر رنگ شده و حساسیت های گذشته کمتر شده؛ اما در مورد جایگاه بانوان در تامین امنیت و حضور آنان در صف نیروهای امنیتی تاکنون این تعصب و بدبینی به شدت خود باقی است.